NOU! Tratamente microscop dentar

Stomatologie Generala

Stomatologia este specialitatea care se ocupă cu profilaxia, diagnosticarea și tratarea afectiunilor cavității bucale (dinți, gingii, limbă).

Tratamentele de stomatologie generală  sunt variate, de la tratarea unor carii până la refacerea totală a dinților.

Dacă ne veti trece pragul veți fi preluat de un medic cu experiență, pregătit să vă îndrume în funcție de nevoile dumneavoastră.

Printre cele mai întalnite intervenții se numără:

cabinet stomatologic rdent

Ce este detartrajul cu ultrasunete?

Detartrajul cu ultrasunete, o măsură de prevenție eficientă, este o inovație care a revoluționat îndepărtarea plăcii bacteriene, fără să lezeze gingiile sau limba. În doar 30 de minute, acest detartraj îndepărtează complet tartrul de pe dinți și de sub gingii, depozitele bacteriene.

Ca beneficii putem enumera timpul scurt, siguranța ( nu se folosesc subsanțe chimice), eficiența (îndepărtează până și petele cauzate de cafea, ceai sau fumat) și cel mai important, NU afectează structura dintelui, așa cum se întâmplă în cazul detartrajului manual.

Tratamentul complet și complex al cariilor și durerilor dentare

Plombele reprezintă modalitatea cel mai des folosită pentru a repara leziunile aparute în dinte, cariile, sau alte probleme apărute la suprafața dintelui. Materialul folosit va fi ales împreună cu medicul dentist în urma unei consultări, în funcție de mai mulți factori.

Etapele prin care trece dintele afectat sunt urmatoarele: se îndepărtează caria și se curață zona. În cazul în care este necesar, se folosește diga pentru izolarea dintelui. Dintele se îmbracă cu material de obturație, care se întarește cu ajutorul unei lămpi fotopolimerizabile.