NOU! Tratamente microscop dentar

Servicii

Endodontie

Endodonția este o specialitate a medicinei dentare ce se ocupă cu prevenirea, diagnosticul, tratamentul și vindecarea afecțiunilor datorate țesutului moale aflat în interiorul dintelui...

Stomatologie generala

Stomatologia este specialitatea care se ocupă cu profilaxia, diagnosticarea și tratarea afectiunilor cavității bucale (dinți, gingii, limbă).

Protetica dentară

Protetica dentară este ramura stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare pentru a-i oferi pacientului un zâmbet echilibrat estetic și funcțional.

Implantologie

Implantologia este o specialitate chirurgicală care are rolul de a înlocui dinții lipsă și de a readuce funcția estetică și masticatorie.

Ortodontie

Ortodontia este ramura stomatologiei care se ocupă cu îndreptarea dinților, a poziției necorespunzătoare a acestora pe arcadele maxilare, sau pentru a corecta mușcătura (ocluzia) greșită.

Pedodonție

Pedodonția este specialitatea stomatologică ce are în vedere profilaxia si tratamentul afecțiunilor specific dentiției temporare (extracții, fluorizări, sigilări) și a dentiției permanente la adolescent.

Chirurgie

Chirurgia dentară (orală sau dento-alveolară) este o ramură deosebit de importantă în stomatologie și ajută la rezolvarea complicațiilor orale care împiedica funcționarea și restaurarea danturii.