NOU! Tratamente microscop dentar

Prima Vizita

Prima vizita la stomatolog ar trebui programata inca de la varsta de un an, cand primii dinti de lapte isi fac aparitia. In acest fel copilul tau se va familiariza cu prezenta unui medic stomatolog si va intelege importanta unei igiene orale corecte. Acesta trebuie urmarit de mic, astfel toate problemele ce pot aparea vor fi depistate si tratate din timp, sau chiar evitate.

Dar sa vorbim acum despre prima vizita la RDent. Te-ai hotarat sa ne cunoastem ? Simti nevoie unui control, ai o durere sau poate doresti un detartraj ? Tot ce trebuie sa faci este sa suni pentru o programare, iar impreuna vom stabili o intalnire cat mai curand posibil.

Ai fobie de stomatolog? Chiar daca o vizita la dentist poate fi stresanta, nu te ingrijora. La RDent, vei fi intampinat intr-o maniera relaxanta, placuta, sub forma unei discutii amicale. Consideram ca relatia medic – pacient trebuie sa fie bazata pe incredere si asta e ceea ce incercam sa construim.

In cele mai multe cazuri, cel mai bine e sa ai asupra ta o radiografie recenta, dar daca aceasta nu exista iar medicul considera ca este necesara, impreuna vom gasi Solutia cea mai apropiata. Daca doresti o simpla consultatie sau o igienizare, radiografia nu este necesara.

In urma unei consultatii atente medicul iti va prezenta problemele si sotutiile acestora, iar impreuna veti stabili un plan de tratament ce trebuie urmat. In cazul unui tratament complex veti primi un formular de informare cu tot ceea ce acesta presupune si costurile aferente, pentru a putea fi informat corect si transparent, fara costuri suplimentare pe parcurs.

Starea de sanatate a dintilor si a gurii reprezinta preocuparea oricarei persoane civilizate dincolo de efectul de necontestat al unui zambet fermecator. Ce poate fi mai simplu decat respectarea unei igiene bucale si vizita la medicul stomatolog de doua ori pe an?

Distribuie